Інгредієнти:
- 100 г сушених білих грибів,
- 1 цибулина,
- 125 г вершкового масла,
- 100 г хлібних крихт,
- 1 склянка вершків,
- 1 склянка борошна,
- 1 склянка води,
- 6 яєць,
- сіль.
Спосіб приготування:
- Гриби відварити в підсоленій воді, порубати, бульйон процідити.
- Цибулю пошаткувати і підсмажити у маслі.
- Хлібні крихти підрум’янити в маслі, залити вершками, протерти крізь сито.
- Воду з маслом скип’ятити, потім всипати борошно, крихти з вершками, гриби, сіль, додати яйця і розмішати.
- Суміш по чайній ложці опускати у грибний бульйон.
- Додати підсмажену цибулю.