X

Бульйон грибний із грибними фрикадельками

Інгредієнти:

  • 100 г сушених білих грибів,
  • 1 цибулина,
  • 125 г вершкового масла,
  • 100 г хлібних крихт,
  • 1 склянка вершків,
  • 1 склянка борошна,
  • 1 склянка води,
  • 6 яєць,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Гриби відварити в підсоленій воді, порубати, бульйон процідити.
  2. Цибулю пошаткувати і підсмажити у маслі.
  3. Хлібні крихти підрум’янити в маслі, залити вершками, протерти крізь сито.
  4. Воду з маслом скип’ятити, потім всипати борошно, крихти з вершками, гриби, сіль, додати яйця і розмішати.
  5. Суміш по чайній ложці опускати у грибний бульйон.
  6. Додати підсмажену цибулю.