Інгредієнти:
- Хліб – 2 дольки,
- моцарелла – 2 дольки,
- помідор – 2 дольки,
- листя базиліка – 2 шт,
- песто з базиліком – 2 столових ложки (популярний соус італійської кухні),
- оливкове або вершкове масло,
- бальзамічний оцет.
Спосіб приготування:
- Нагрійте сковороду на середньому вогні.
- Намажте хліб з одного боку маслом, з іншого нанесіть 1 чайну ложку песто.
- Викладіть моцарелу, помідор, посоліть і поперчіть, викладіть листя базиліка і закрийте другим шматком хліба.
- Обсмажте сендвіч з обох боків до золотистої скоринки (моцарелла повинна розплавитися).
- Збризкайте бальзамічним оцтом.