Інгредієнти:
- 400 г курячого філе,
- 200 г кнельної маси,
- 150 г пшеничного хліба,
- 75 г вершкового масла,
- 150 г макаронів,
- 300 г помідорів,
- 375 г соусу з мадерою,
- 125 г соусу білого з яєчними жовтками,
- зелень,
- сіль.
Спосіб приготування:
- Підготовлене куряче філе нафарширувати кнельною масою, посолити і припустити в сотейнику з маслом. Подаючи до столу, філе покласти на блюдо або тарілку на підсмажену з маслом скибочку білого хліба, а на нього покласти підсмажені помідори (без шкірочки і насіння).
- Гарнірувати блюдо вареними макаронами, заправленими білим соусом з яєчними жовтками. Полити філе соусом з мадерою.
- Прикрасити гілочками зелені.