Інгредієнти:
- На 1 тушку гусака – 1 кг яблук,
- сіль за смаком,
- зелень.
Спосіб приготування:
- Тушку гусака після обробки промивають, заповнюють добре промитим яблучним лушпинням (шкірочка, серцевина), солять і смажать у духовці до готовності, періодично поливаючи жиром, що виділяється при смаженні.
- Після видалення яблучного лушпиння обсмажену тушку розрізають на порційні шматки і подають з розрізаними навпіл печеними у духовці яблуками, які перед запіканням збризкують гусячим жиром.
- М’ясо і яблука поливають соком і жиром, що утворилися при смаженні, і посипають нарізаною зеленню петрушки.
Переглянути коментарі (1)
Гусак з яблуками готувався в коптилке досить довго близько 2,5 годин, так що, будьте готові запастися терпінням.