Інгредієнти:
- 150 г борошна
- 3 яйця
- 250 мл.молока
- 30 г родзинок
- 2 ст.л. мигдальних пелюсток (у мене на жаль не було, але це не страшно)
- дрібка солі
- цукор
- вершкове масло
- цукрова пудра
Спосіб приготування:
- Жовтки відокремити від білків. Змішати жовтки з борошном.
- Окремо збити білки в пишну піну.
- До борошна з жовтками додати родзинки, молоко, сіль і білки і добре перемішати до однорідної маси.
- Сковороду розігріти з вершковим маслом, вилити всю масу і обсмажити до золотистої скоринки.
- А тепер найскладніше: необхідно перевернути, цілим я його перевертати не ризикнула і розрізала на навпіл, після чого перевернула і смажила до золотистого кольору. Тепер порізати на невеликі шматочки, гострим ножем, посипати цукром, вершковим маслом і горіхами, обсмажувати помішуючи ще 3-5 хвилин.
- Перед подачею на стіл посипати цукровою пудрою, подавати з джемом або ягідним соусом.