Інгредієнти:
- 1,5 склянки манної крупи,
- 5 склянок молока або 3 склянки молока і 2 склянки води,
- 2 ст. ложки цукру,
- 2 ст. ложки вершкового масла,
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- Манну крупу висипають на лист і, помішуючи, підсушують на слабкому вогні. У каструлю з гарячим молоком додають сіль, цукор.
- Помішуючи, тонкою цівкою всипають підготовлену крупу, добре розмішують.
- Варять 2-3 хв, після чого каструлю накривають кришкою, ставлять у духовку або на край плити і витримують протягом 20 хв для випрівання.
- Подаючи до столу, у тарілку кладуть кашу і заправляють розігрітим вершковим маслом.