X

Каша манна молочна

Інгредієнти:

  • 1,5 склянки манної крупи,
  • 5 склянок молока або 3 склянки молока і 2 склянки води,
  • 2 ст. ложки цукру,
  • 2 ст. ложки вершкового масла,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Манну крупу висипають на лист і, помішуючи, підсушують на слабкому вогні. У каструлю з гарячим молоком додають сіль, цукор.
  2. Помішуючи, тонкою цівкою всипають підготовлену крупу, добре розмішують.
  3. Варять 2-3 хв, після чого каструлю накривають кришкою, ставлять у духовку або на край плити і витримують протягом 20 хв для випрівання.
  4. Подаючи до столу, у тарілку кладуть кашу і заправляють розігрітим вершковим маслом.