X

Кока-кола мус

Інгредієнти (на 4-6 порцій):

  • 100 г темного шоколаду 70% какао
  • 3 листа желатину
  • 1 яйце
  • 1 яєчний жовток
  • 65 г цукру
  • 250 мл кока-коли
  • 200 мл вершків 30%
  • Збиті вершки для прикраси

Спосіб приготування:

  1. Замочити желатин в холодній воді відповідно до інструкції на упаковці.
  2. Розтерти яєчний жовток з яйцем і цукром на водяній бані додати вершки добре промісити і зняти з вогню.
  3. Потім розтопити желатин на водяній бані, додати його в яєчну суміш.
  4. Розтопити шоколад на водяній бані (або мікрохвильовці) в іншій мисці, додати його в яєчну суміш, перемішати.
  5. Після всю цю суміш остудити до кімнатної температури, і потім обережно додати Coca-Cola, перемішати. Вилити в келихи і поставити в холодильник до повного застигання (приблизно 2-3 години)
  6. Перед подачею прикрасити збитими вершками.