Інгредієнти:
- 180 г корейки,
- 10 г вершкового масла,
- 5 г пшеничного борошна,
- 15 г ріпчастої цибулі,
- 2 г кмину,
- 75 г картоплі,
- сіль.
Спосіб приготування:
- М’ясо обмивають, солять, посипають борошном, обсмажують у сильно розігрітому жирі, перекладають на лист, вливають жир, що залишився від смаження, і 3—4 ложки води, додають нарізану кружальцями цибулю і посипають кмином.
- Потім м’ясо ставлять у духовку і запікають, часто поливаючи соусом.
- У міру випарювання соусу додають воду.
- Невеликі картоплини очищають, миють, солять і кладуть на лист, коли корейка дійде до напівготовності.
- Готове м’ясо нарізають тонкими скибочками, кладуть на довгасте блюдо і гарнірують печеною картоплею.
- Подають до столу під соусом із цибулею.