X

Корейка, запечена з картоплею

Корейка, запечена з картоплею

Інгредієнти:

  • 180 г корейки,
  • 10 г вершкового масла,
  • 5 г пшеничного борошна,
  • 15 г ріпчастої цибулі,
  • 2 г кмину,
  • 75 г картоплі,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо обмивають, солять, посипають борошном, обсмажують у сильно розігрітому жирі, перекладають на лист, вливають жир, що залишився від смаження, і 3—4 ложки води, додають нарізану кружальцями цибулю і посипають кмином.
  2. Потім м’ясо ставлять у духовку і запікають, часто поливаючи соусом.
  3. У міру випарювання соусу додають воду.
  4. Невеликі картоплини очищають, миють, солять і кладуть на лист, коли корейка дійде до напівготовності.
  5. Готове м’ясо нарізають тонкими скибочками, кладуть на довгасте блюдо і гарнірують печеною картоплею.
  6. Подають до столу під соусом із цибулею.