Інгредієнти:
- 50 г сушених білих грибів,
- 3 цибулини,
- 600 г кислої рубаної капусти,
- 3 ч. ложки борошна,
- 0,5 склянки сметани,
- 2 ст. ложки вершкового масла,
- кріп,
- зелень петрушки,
- лавровий лист,
- сіль.
Спосіб приготування:
- Гриби відварити, пошаткувати, відвар процідити. Цибулю нашаткувати і підрум’янити в олії.
- Капусту з двома невеликими цибулинами і лавровим листом залити водою і варити до готовності. Потім додати підрум’янене в олії борошно, скип’ятити. З’єднати гриби з відваром, додати масло, сметану, смажену цибулю. Прогріти, не доводячи до кипіння, всипати рубану зелень. Подавати зі сметаною.