X

Лінивий пиріг з капустою

Інгредієнти:

  • 500 г капусти
  • кріп
  • перець
  • 125 г маргарину

Тісто:

  • 3 яйця
  • 5 столових ложок сметани
  • 3 столових ложки майонезу
  • 6-7 столових ложок борошна
  • 1 чайна ложка солі
  • 1 столова ложка розпушувача

Спосіб приготування:

  1. Капусту посікти, перемішати з кропом. Висипати у форму для запікання.
  2. Маргарин розтопити і залити капусту.
  3. Вбити яйця, додати майонез, сметану, посолити, поперчити. Добре все перемішати.
  4. Всипати борошно з розпушувачем і знову добре перемішати
  5. Тісто вилити на капусту і поставити запікатися.

Переглянути коментарі (3)

  • Тісто не кришиться і не липне до ножа, пиріг з капустою відмінно пропікається. Знизу виходить тоненький шар тіста, потім багато начинки і зверху ніжне, розсипчасте тісто з хрусткою скоринкою.

  • Виклала до цибулі і моркви капусту. Вогонь зробила сильніше, гасила капусту приблизно 10 хвилин. Вона має трохи зм якнути, але залишитися хрустким.