Тісто не кришиться і не липне до ножа, пиріг з капустою відмінно пропікається. Знизу виходить тоненький шар тіста, потім багато начинки і зверху ніжне, розсипчасте тісто з хрусткою скоринкою.
Виклала до цибулі і моркви капусту. Вогонь зробила сильніше, гасила капусту приблизно 10 хвилин. Вона має трохи зм якнути, але залишитися хрустким.
Переглянути коментарі (3)
Тісто не кришиться і не липне до ножа, пиріг з капустою відмінно пропікається. Знизу виходить тоненький шар тіста, потім багато начинки і зверху ніжне, розсипчасте тісто з хрусткою скоринкою.
Виклала до цибулі і моркви капусту. Вогонь зробила сильніше, гасила капусту приблизно 10 хвилин. Вона має трохи зм якнути, але залишитися хрустким.
Дякую