Інгредієнти:
- 500 г капусти
- кріп
- перець
- 125 г маргарину
Тісто:
- 3 яйця
- 5 столових ложок сметани
- 3 столових ложки майонезу
- 6-7 столових ложок борошна
- 1 чайна ложка солі
- 1 столова ложка розпушувача
Спосіб приготування:
Інгредієнти:
Тісто:
Спосіб приготування:
Переглянути коментарі (3)
Тісто не кришиться і не липне до ножа, пиріг з капустою відмінно пропікається. Знизу виходить тоненький шар тіста, потім багато начинки і зверху ніжне, розсипчасте тісто з хрусткою скоринкою.
Виклала до цибулі і моркви капусту. Вогонь зробила сильніше, гасила капусту приблизно 10 хвилин. Вона має трохи зм якнути, але залишитися хрустким.
Дякую