Інгредієнти для фаршу:
- 440г баранини,
- 45 г баранячого сала,
- 500 г очищеної ріпчастої цибулі.
Інгредієнти для тіста:
- 320 г борошна,
- 20 г води.
Спосіб приготування:
- Баранину і цибулю дрібно порубати, посолити, поперчити. З борошна і води замісити круте тісто, дати йому вилежатися, а потім розкачати з нього тонкі варениці завбільшки з долоню, причому краї варениць повинні бути розкатані тонше, ніж Середина, На середину варениці покласти фарш, зверху шматочок баранячого сала і защепити краї, надавши виробу кругдої форми.
- Відварюють манти на парі під кришкою 45 хв. Подаючи до столу, манти заливають бульйоном, посипають дрібно нарубаною зеленню. Окремо подають сметану або кисле молоко.