Інгредієнти:
- Капуста білокачанна 2 кг
- Морква 400 г
- Часник 1 головка
- Цукор-пісок 100 г
- Сіль морська 5 ч. ложки
- Оцет столовий 150 мл
- Рослинна олія 100 мл.
Спосіб приготування:
- Нашаткувати капусту.
- Натерти морквину на крупній тертці.
- Тепер у велику посудину складаємо шарами капусту і моркву. Десь між шарами кладемо часточки очищеного часнику і щільно утрамбовує.
- Для маринаду змішуємо киплячу воду (1 літр) з іншими інгредієнтами і перемішуємо до повного розчинення солі та цукру.
- Заливаємо капусту гарячим маринадом так, щоб він покрив капусту, накриваємо щільно кришкою і залишаємо маринуватися на 2 доби при кімнатній температурі.
- Готову капусту залишилося тільки розкласти по банках і прибрати в холодильник.