Інгредієнти для млинців:
- Вода – 1 склянка,
- молоко – ¾ склянки,
- яйце – 3 шт,
- вершкове масло – 5 столових ложки,
- сіль – ½ чайної ложки,
- борошно – 1,5 склянки.
Начинка:
- Сир – 450 г,
- рікотта – 425 г,
- яйце – 1 шт,
- ванілін – 1 чайна ложка,
- цедра – 2 чайних ложки,
- цукор – 2 столові ложки.
Спосіб приготування:
- Всі інгредієнти для млинців збийте і замісіть тісто. Поставте в холодильник на годину, а потім обсмажте тонкі млинці на сковороді.
- Начинка. Сир з рікоттою викладіть в друшляк і підвісьте на 1,5 -2 години, придавлюючи періодично. Потім всі інгредієнти для начинки збийте в блендері.
- Начините млинці сирною масою і загорніть їх.
- Обсмажте млинці до золотистої скоринки з обох сторін.
- Прикрасьте полуницею і подавайте з полуничним варенням.