Інгредієнти:
- Борошно – 2 склянки,
- яйце – 1 шт,
- масло вершкове – 50 гр,
- сметана – 3 ст. ложки,
- цукор – 80 гр,
- сода – ½ ч. ложки,
- сіль – щіпка.
Начинка:
- Апельсин – 1 шт,
- цукор – 160 гр,
- крохмаль – 1 ст. ложка.
Спосіб приготування:
- Масло розтерти з цукром, додати сметану, яйце, соду, сіль, борошно, все ретельно перемішати, замішане тісто загорнути в плівку харчову і покласти в холодильник.
- Для начинки апельсин розрізати на частинки, вийняти кісточки, в блендері збити з шкіркою, цукром і крохмалем.
- Тісто дістати, розкачати викласти начинку, розрівняти, загорнути в рулет, рулет готовий покласти на час в холодильник, дістати, порізати шматочками по 3см, викласти на деко, змащене вершковим маслом, зрізом вниз.
- Випікати в духовці при температурі 220 º С близько 15-20 хвилин. Смачного!
Переглянути коментарі (1)
кекси дуже добрі