Інгредієнти:
- 250 г масла,
- 250 г цукрової пудри,
- 4 яйця,
- 250 г борошна,
- кориця.
Спосіб приготування:
- Збивати протягом 8—10 хв вершкове масло. Додати поступово цукрову пудру і продовжувати збивати крем ще 10хв. Потім випустити одне за одним яйця, всипати борошно і чайну ложку кориді. Добре розмішати тісто і викласти його шаром завтовшки в палець на змащений маслом лист, зверху густо посипати очищеними і тонко нарізаними мигдальними ядрами, розмішаними з цукром і корицею.
- Випекти тістечко в помірно нагрітій духовці до підрум’янювання і нарізати на невеликі прямокутні шматочки, поки воно ще не зовсім охололо, тому що при розрізуванні після остигання воно легко кришиться.