Інгредієнти:
- Яловичина відварна,
- огірок свіжий,
- корнішони мариновані,
- яйце відварне,
- яблуко зелене кисле,
- зелень,
- майонез,
- сметана,
- гірчиця зерниста,
- бекон сирокопчений в нарізці,
- картопля відварна.
Спосіб приготування:
- Відварити м’ясо, яйце зварити. Всі інші інгредієнти ріжемо тонкою соломкою і кладемо в миску. Потім туди ж трем на тертці яйце і картоплю, постарайтеся зробити це акуратно, що б не втратити пишність цих продуктів! Для заправки, візьміть майонез і сметану (50 на 50), додайте за смаком гірчицю, сіль і перець і відправте все це до наших овочів! Перемішайте і все, салат готовий!
- Потім розкладіть харчову плівку на столі і викладіть салат у вигляді ковбаски. Після чого закрутіть дуже туго і залиште на хвилин 30, що б форма схопилася. Після чого розріжте вздовж, з одного боку і покладіть на тарілку, розрізом в низ. Надайте форму і приберіть плівку, тільки акуратно, що б салат не розсипався! Тепер зверху кладемо наш смачний бекончик і прикрашаємо у вигляді змії! Робимо оченята, язичек і до столу!