Інгредієнти:
- 150 г баранини,
- 50 г яблук,
- 20 г цибулі,
- 5 г томата-пасти,
- 20 г пряженого вершкового масла,
- 300 г картоплі,
- 20 г родзинок,
- 5 г борошна,
- 10 г сметани,
- 5 г червоного портвейну
Для тіста:
- 90 г пшеничного борошна,
- 1 яйце,
- 10 г води.
Спосіб приготування:
- Баранячу грудинку рубають на шматки, обсмажують, заливають сметанно-томатним соусом і тушкують 8— 10 хв.
- Яблука, нарізані дольками, по два шматочки м’яса, смажену картоплю кладуть у горщики, заливають соусом, у якому м’ясо тушкувалося, додають промиті родзинки і вино, закривають горщики тістом і ставлять у духовку на 8—10 хв.
- Подають у горщиках.