Інгредієнти:
- 200 г борошна,
- 125 г вершкового масла,
- 75 г цукру,
- 75 г манної крупи,
- 40 г волоських горіхів.
Спосіб приготування:
- Змішати манну крупу, борошно і цукор, розтерти суміш із маслом до однорідної маси (без грудочок). Зробити з ретельно вимішаного тіста кулю і розкачати її у круглий корж. Вислати дно форми жиронепроникним папером, прорізаний у декількох місцях, і викласти на нього тісто. Посипати корж дрібно порізаними горіхами, ледь вдавлюючи горіхи в тісто. Випікати 5 хв на повній потужності.
- У середині тісто буде м’яким. Відразу ж розрізати його на порційні шматки й охолодити їх. Готове печиво повинно бути хрустким.
Переглянути коментарі (1)
;-)