Інгредієнти:
- 300—400 г свіжих грибів,
- 4—5 великих помідорів або 8—10 дрібних,
- 2 ст. ложки вершкового масла,
- 3—4 ст. ложки сметани або майонезу,
- 1 яйце, зварене круто,
- 50—60 г цибулі ріпчастої,
- редис або огірки,
- кріп або зелень пертушки,
- сіль.
Спосіб приготування:
- Великі помідори розрізають навпіл, у дрібних тонко зрізують верхню частину, видаляють насіння і м’якоть, усередині солять і перчать. Нашатковані гриби тушкують з цибулею у власному соку або додавши вершкове масло.
- Потім їх охолоджують, змішують з нарізаним кубиками яйцем, додають майонез і частину м’якоті помідорів. Отриманою сумішшю фарширують помідори і прикрашають їх зеленню, скибочками редису або огірка.