X

Пиріг із родзинками

Інгредієнти:

  • 200 г борошна,
  • 80 г цукру,
  • 80 г вершкового масла,
  • 2 яйця,
  • 50 г молока,
  • 125 г родзинок,
  • 1 ч. ложка прянощів.

Спосіб приготування:

  1. Змішати борошно з прянощами, додати масло і добре розтерти. Додати цукор і перемішати.
  2. Додати родзинки і знову перемішати.
  3. Яйця збити з молоком, з’єднати їх із сумішшю решти продуктів і покласти у форму, застелену жиронепроникним папером.
  4. Вирівняти поверхню і випікати на решітці на потужності вищій за середню 8 хв.
  5. Дати відстоятися у формі, а потім остаточно охолодити на решітці.