Інгредієнти:
- 300 г пісочного печива,
- 3 яєчні жовтки,
- ½ лимона,
- 80 г вершкового масла,
- 400 мл згущеного молока.
Спосіб приготування:
- Дрібно кришимо печиво в комбайні, або просто підручними засобами наприклад – качалкою. Натираємо в печиво сильно охолоджене вершкове масло і ретельно перемішуємо. Викладаємо масу в форму і формуємо бортики висотою близько 2-х сантиметрів.
- Ставимо форму в розігріту до 180 °С духовку на 15 хв. В цей час готуємо начинку. Збиваємо жовтки і додаємо в них згущене молоко, потім продовжуючи збивати видавлюємо сік лимона.
- Діставши з духовки форму, викладаємо начинку на основу, потім рівномірно розподіляємо і знову в духовку на 10 хв.
- Також в начинку можна додати ягоди, або щось на ваш смак.