Інгредієнти:
- Рибне філе 600 г;
- Борошно 3/4 чашки;
- Вода 2 ст. ложки;
- Яйця 2 шт;
- Картопляні чіпси, сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Змішайте 1/2 чашки борошна з сіллю і перцем.
- В іншій ємності збийте виделкою яйця з водою.
- У третій посудині подрібніть картопляні чіпси з борошном.
- У глибокій сковорідці розігрійте оливкову олію. Тим часом нарізане на шматочки філе риби (наприклад, тріски) виваляйте в борошні із сіллю та перцем. Потім опустіть шматочок риби у другу тарілку – зі збитими яйцями. Потім опустіть філе в суміш з картопляними чіпсами.
- Покладіть філе на сковорідку, підсмажте протягом трьох хвилин і дістаньте. Покладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайве масло.
- Подавайте рибні палички з соусами.