Інгредієнти:
- 200 г крабових паличок,
- 200 г солоної червоної риби,
- 100 г твердого сиру,
- 1 склянка вареного рису,
- 2 червоних перцю,
- 1 помідор,
- 1 упаковка майонезу.
Спосіб приготування:
- Дрібно нарізати помідор, крабові палички і 1 перець, порціями нарізати червону рибу, викладати новорічний салат «Дід Мороз» шарами: рис, крабові палички, перемішані з червоним перцем помідори, солона червона риба.
- Оформлення салату: зробити з болгарського перцю ковпак, рукавиці та пояс Діда Мороза, обличчя- із пластинки сиру, пальто – пластинки риби, пушок на пальто – з тертого сиру, щоки – шматочки червоної риби, ніс – морква, пофарбована буряком, бороду і вуса з яєчних білків, очі з горошин перцю.