Інгредієнти:
- 200 г білого батона,
- 250 г курячого філе,
- 150 г сиру,
- 300 г огірків,
- 150 г цибулі,
- 1 пучок зеленого салату.
Заправка:
- 4 ст. ложки рослинної олії,
- 3 зубчики часнику,
- 1 ст.ложка оцту 6%,
- сіль,
- перець.
Спосіб приготування:
- Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання). Остудити. Розібрати філе на волокна. Батон нарізати кубиками. Обсмажити на рослинній олії до золотистого кольору.
- Огірки нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями. Якщо Ви використовуєте гірку цибулю, її треба залити окропом, залишити на 10 хвилин, потім злити воду, цибулю промити в холодній воді. Сир натерти на дрібній тертці.
- Зробити заправку. Для цього змішати олію, оцет, сіль, перець, видавити часник. Салат порвати руками. Додати огірки, цибулю, філе, сир, заправку і сухарі.
- Рекомендуємо сухарики додавати перед подачею на стіл, для того, щоб вони залишалися хрусткими.