Інгредієнти:
- 300 г білої квасолі,
- 1 ст. ложка масла або маргарину,
- 2—3 ст. ложки олії,
- 1 цибулина середніх розмірів,
- винний оцет,
- томатна паста,
- долька часнику,
- 2 ст. ложки нарубаної зелені,
- 1 стручок болгарського перцю,
- 2 ст. ложки сметани,
- перець, сіль.
Спосіб приготування:
- Квасолю замочити на ніч, потім тушкувати до м’якості з невеликою кількістю води і жиру (квасоля не повинна розваритися). Ще теплу квасолю з’єднати з олією, томатною пастою, винним оцтом, товченим часником і тертою цибулею. Додати дрібно нарізаний стручок перцю, посолити, поперчити і все добре перемішати. Можна додати сметани.
- Подавати салат до столу охолодженим.