X

Салат із курячим м’ясом і цвітною капустою

Інгредієнти:

  • Півкурки,
  • 1 великий качан цвітної капусти або 2 невеликі,
  • 1 свіжий огірок,
  • 2 помідори,
  • сметанний соус,
  • зелена цибуля,
  • кріп,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Курку відварити, відділити від кісток м’ясо, нарізати тонкими шматочками. Цвітну капусту розібрати на дрібні качанчики, варити 15 хв у підсоленій воді, потім вийняти шумівкою. Свіжий огірок і помідори нарізати тонкими скибочками.
  2. М’ясо перекласти овочами, полити сметанним соусом, посолити, посипати зеленою цибулею, кропом, консервованим горошком. Такий самий салат можна приготувати з іншого м’яса — гуски, качки, індички, різної дичини, кролика, телятини або баранини.