Інгредієнти:
- 150 г вареної шинки,
- 2—3 стручки солодкого перцю,
- 3 помідори,
- 4 ст. ложки вареного рису,
- 4 ст. ложки консервованого зеленого горошку,
- 50 г зеленої цибулі,
- 25 г зеленого салату,
- 1 —2 зварені круто яйця,
- 3/4 склянки майонезу,
- зелень.
Спосіб приготування:
- Шинку, стручковий перець, листя зеленого салату нарізають соломкою, помідори та яйця — тонкими скибочками, зелену цибулю дрібно шаткують.
- Підготовлені продукти з’єднують, додають варений роз-сипчастий рис, заправляють майонезом, сіллю, чорним меленим перцем. Готовий салат прикрашають шинкою, помідорами, листям салату і посипають дрібно нарізаною зеленню.