X
    Категорії: Салати

Салат “Немо”

Інгредієнти:

  • Слабосолена червона риба 250 г,
  • креветки 300 г (це вага очищених),
  • сир твердий 100 г,
  • яйця 4 шт.,
  • маслини 100 г,
  • упаковка помідорів “Черрі”,
  • лимон,
  • сметана,
  • майонез,
  • спеції, зелень за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварити і дрібно нарізати. Одне яйце залишити для оформлення. Сир натерти на тертці. Маслини і креветки ріжемо невеликими шматочками. Якщо креветки дрібні – не треба їх різати.
  2. Готуємо соус: сметана і майонез в рівних частинах, чайну ложку гірчиці.
  3. Змішати сир, яйця, креветки, маслини, порізані помідори з соусом. Викласти ложкою на блюдо у вигляді рибки. Червону рибу тонко нарізати, обкласти сформовану рибку тонкими скибочками. Сформувати плавники. Білок яйця і маслини порізати тоненькими смужками і оформити рибу. Зверху посипати рибку кунжутним насінням. Прикрасити лимоном, цибулею, оливками, помідорами.

Переглянути коментарі (1)