X
    Категорії: Салати

Салат “Орхідея”

Інгредієнти:

  • 200 г шинки,
  • 100 г солоних грибів,
  • 50 г картопляних чіпсів,
  • 2 варені яйця,
  • 100 г моркви по-корейськи,
  • 150 г твердого тертого сиру,
  • майонез,
  • чіпси і яйчний жовток для прикраси.

Спосіб приготування:

  1. Гриби і шинку наріжте тонкою соломкою, яйця натерти на крупній тертці, моркву нарізати коротше.
  2. Салат викладати шарами: спершу моркву, потім гриби, чіпси (розкришити), слідом шинка, сир і нарешті яйця.
  3. Кожен шару змащувати майонезом, верхній теж.
  4. З чіпсів і натертих на дрібній тертці жовтків зробити квітки і прикрасити салат.