X

Салат “Снігуронька”

Інгредієнти:

  • 3 відварні картоплі,
  • 2 баночки горбуші,
  • баночка кукурудзи,
  • 6 яєць,
  • велике солодке яблуко,
  • 200 г сира,
  • часник 2-3 зубчики,
  • майонез.

Спосіб приготування:

  1. Для соусу розтираємо жовтки з часником і майонезом
  2. Збираємо салат:
    – терта картопля
    – розімнута риба
    – кукурудза
    – терте яблучко
    – тертий сир
  3. ВСІ ШАРИ змащуємо соусом!
  4. Зверху викладаємо шубу:
    – терті білки і фарбовані червонокачанної капустою білки
    – рукавиці і черевички – помідори черрі
    – коси-кукурудза
    – гудзички – гранат
    – бантики і ротик – морква
    – очі – маслини