Інгредієнти:
- Відварене куряче філе – 300г.,
- Квасоля (відварна або консервована) – 200г.,
- Сир (твердий) – 150г.,
- Кукурудза (консервована) – 400г.,
- Мариновані огірки – 3-4 шт.,
- Чорний хліб – 3 скибочки,
- Часник – 1 часточка,
- Сіль,
- майонез,
- пучок петрушки.
Спосіб приготування:
- Часник очистити, натерти на дрібній тертці або пропустити через прес. Скибочки чорного хліба натерти сіллю і часником, нарізати кубиками і підсушити на сковороді без масла. Куряче філе нарізати невеликими шматочками.
- Мариновані огірки нарізати кубиками. З кукурудзи злити рідину. Сир нарізати тонкими брусочками або соломкою. Петрушку вимити, обсушити, відрізати довгі стебла, зелень петрушки дрібно нарізати. У салатнику змішати куряче філе, квасолю, сир, кукурудзу, мариновані огірки, петрушку і часникові сухарики із чорного хліба, додати майонез, салат ще раз перемішати.