X

Смачні помідори, фаршировані креветками

Інгредієнти (4 порції):

  • Очищених, приготовлених креветок 500 г,
  • 1 стебло селери,
  • нарізати, ¼ чашки рубаного свіжого базиліка,
  • 10 маслин без кісточок, нарізати,
  • 1 середня цибуля дрібно нарізати,
  • 2 ложки столові нежирного майонезу,
  • 1 ложка столова винного оцту,
  • 4 великі помідори – стиглі, щітпка свіжомеленого перцю.

Спосіб приготування:

  1. Щоб приготувати начинку для фаршированих помідорів змішайте креветки з базиліком, маслинами, селерою, цибулею, оцтом, майонезом і перцем у мисці.
  2. Щоб було можна приготувати такі помідори, фаршировані креветками очистіть їх усередині маленькою ложечкою і заповніть приготованим салатом з креветками.
  3. Готові помідори, фаршировані креветками можна прикрасити гілочкою свіжої зелені (за бажанням).