Інгредієнти (4 порції):
- Очищених, приготовлених креветок 500 г,
- 1 стебло селери,
- нарізати, ¼ чашки рубаного свіжого базиліка,
- 10 маслин без кісточок, нарізати,
- 1 середня цибуля дрібно нарізати,
- 2 ложки столові нежирного майонезу,
- 1 ложка столова винного оцту,
- 4 великі помідори – стиглі, щітпка свіжомеленого перцю.
Спосіб приготування:
- Щоб приготувати начинку для фаршированих помідорів змішайте креветки з базиліком, маслинами, селерою, цибулею, оцтом, майонезом і перцем у мисці.
- Щоб було можна приготувати такі помідори, фаршировані креветками очистіть їх усередині маленькою ложечкою і заповніть приготованим салатом з креветками.
- Готові помідори, фаршировані креветками можна прикрасити гілочкою свіжої зелені (за бажанням).