Інгредієнти:
- 1 кг м’яса,
- 50 г олії,
- 500 г моркви,
- 500 г картоплі,
- 200 г горошку,
- 200 г зеленої квасолі,
- 50 г желатину.
Спосіб приготування:
- Засмажити телятину, як звичайно, і дати охолонути. Зварити в підсоленій воді моркву, картоплю, горошок і зелену квасолю. Вийняти частину моркви і нарізати тонкими кружальцями. У спеціальне блюдо влити желе і прикрасити приготованими коренями.
- М’ясо нарізати тонкими скибочками, покласти на тарілку, залити окремо приготованим желе й охолодити.
- Перед тим як подати до столу, занурити тарілку на 1—2 хв у гарячу воду і викласти заливну телятину на приготоване блюдо. Прикрасити подрібненим желе.