X

Смажена телятина заливна

Інгредієнти:

  • 1 кг м’яса,
  • 50 г олії,
  • 500 г моркви,
  • 500 г картоплі,
  • 200 г горошку,
  • 200 г зеленої квасолі,
  • 50 г желатину.

Спосіб приготування:

  1. Засмажити телятину, як звичайно, і дати охолонути. Зварити в підсоленій воді моркву, картоплю, горошок і зелену квасолю. Вийняти частину моркви і нарізати тонкими кружальцями. У спеціальне блюдо влити желе і прикрасити приготованими коренями.
  2. М’ясо нарізати тонкими скибочками, покласти на тарілку, залити окремо приготованим желе й охолодити.
  3. Перед тим як подати до столу, занурити тарілку на 1—2 хв у гарячу воду і викласти заливну телятину на приготоване блюдо. Прикрасити подрібненим желе.