X
    Категорії: Супи

Суп-локшина домашня

Інгредієнти:

  • 150 г домашньої локшики (400 г маси вареної локшини),
  • по 1 шт. моркви, кореня петрушки,
  • 1 голівка ріпчастої цибулі,
  • 40 г жиру,
  • 2 л бульйону або водії,
  • спецїі,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. У киплячий бульйон або воду опускають пасеровані моркву і цибулю, нарізані соломкою, і варять з моменту закипання 5—8 хв, потім додають підготовлену домашню локшину і варять до готовності. Перед закінченням варіння додають сіль, спеції (якщо суп на курячому бульйоні, то спеції не кладуть).
  2. Подаючи до столу, суп посипають зеленню.