Інгредієнти:
- 1 кг свіжих або заморожених креветок
- 1/2 склянки дрібно нарізаних грибів (краще білих або шампіньйонів)
- 4 ст.л. вершкового масла
- 3 склянки курячого бульйону
- 1 стакан білого сухого вина
- 1 гілочка селери
- 1/8 ч.л. меленого червоного перцю
- 1/8 ч.л. мускатного горіха
- 1 склянка вершків 20% жирності
- 1 склянка збитих вершків
- сіль за смаком
Спосіб приготування:
- Креветки очистити від панцирів, помити і дрібно нарізати. Очищені креветки, гриби і вершкове масло смажити 5 хв. Залити курячий бульйон і вино.
- Додати гілочку селери, червоний перець і мускатний горіх. Варити все на слабкому вогні 20 хв. Процідити, вийняти селеру і протерти через сито овочі та креветки.
- Додати, розмішуючи, вершки і посолити за смаком. Підігріти.
- Перед подачею до столу покласти в кожну тарілку супу 1 ст. л. збитих вершків.
Переглянути коментарі (1)
Дуже смачний суп. Просто обожнюю його!