Інгредієнти:
- 2 сорти сиру по 150 г,
- 1 пучок редиски (10-12 штук),
- 1 середній огірок свіжий,
- 3 середніх огірка (краще маринований),
- 1 пучок зеленої цибулі з головками (приблизно 5 шт.),
- 0,5 пучка кропу,
- 2 ч. л. гірчиці,
- 1 ст. л. лимонного соку,
- 1 ст. л. виноградного оцту (можна яблучного),
- 3 ст. л. соняшникової олії,
- 1 ст. л. кислої сметани (за бажанням),
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- Сир натерти на крупній тертці. Редиску і огірок нарізати соломкою. Консервований огірок нарізати кубиками. Кріп і цибулю подрібнити.
- Для приготування салатної заправки з’єднати гірчицю, оцет, лимонний сік. Додати до них рослинне масло і сметану, перемішати.
- Компоненти салату посолити за смаком, полити заправкою і все перемішати.