Інгредієнти:
- Баклажан – 60 г,
- Кабачок – 60 г,
- Помідор – 50 г,
- Болгарський перець – 80 г,
- Яловивина – 120 г,
- Базилік – 2 г,
- Оливкова олія – 60 г,
- М’ята – 10 г,
- Імбир – 2 г,
- Соєвий соус – 4 г,
- Петрушка – 2 г,
- Сіль,
- Перець.
Спосіб приготування:
- Баклажани, кабачок помити, нарізати на кружечки, а перець почистити розрізати на 4-6 скибочок. Яловичину (вирізку) почистити від плівки, промити під проточною водою і висушити паперовим рушником. У мисці змішати оливкове масло з сіллю і перцем. Баклажан, кабачок, перець перемішати в цій суміші. За допомогою силіконового пензлика змастити м’ясо залишками оливкового масла.
- Розігріваємо сковороду гриль, викладаємо на неї овочі та яловичину і запікаємо близько 7-8 хвилин. Яловичина повинна вийде слабкої прожарки Rare (Перекл. [Rare] з кров’ю, недосмажений). Імбир натерти на дрібній тертці.
- Готуємо соус: в чаші від блендера з’єднуємо оливкову олію, свіже листя м’яти, базилік, м’яту, імбир і соєвий соус. Солимо, перчимо до смаку. Яловичину і помідор нарізаємо тонкими кружальцями завтовшки 6-7 мм.
- На блюдо викладаємо гіркою овочі, чергуючи з шматочками м’яса. На верх ставимо часточку помідора, на нього викладаємо приготований соус і прикрашаємо гілочкою базиліка. Зверху посипаемо спеціями.
Смачного!