X

Цвітна капуста із сиром

Інгредієнти:

  • 1 середній відварений качан цвітної капусти,
  • 3 ст. ложки маслинової олії,
  • 1 велика цибулина, тонко порізана,
  • 0,25 ч. ложки солі,
  • 50 г мелених сухарів,
  • 50 г тертого сиру чедер,
  • щіпка перцю.

Спосіб приготування:

  1. Вилити олію у скляну миску. Додати цибулю і нагрівати на повній потужності 3—4 хв, поки цибуля не стане м’якою і прозорою. Перемішати раз або двічі під час варіння.
  2. Додати сіль, перець і сухарі.
  3. Покласти цвітну капусту в іншу каструлю, полити приготованим соусом і посипати сиром.
  4. Нагрівати на повній потужності 3—4 хв, поки сир не розплавиться, а капуста повністю не прогріється.