Інгредієнти:
- 1 середній відварений качан цвітної капусти,
- 3 ст. ложки маслинової олії,
- 1 велика цибулина, тонко порізана,
- 0,25 ч. ложки солі,
- 50 г мелених сухарів,
- 50 г тертого сиру чедер,
- щіпка перцю.
Спосіб приготування:
- Вилити олію у скляну миску. Додати цибулю і нагрівати на повній потужності 3—4 хв, поки цибуля не стане м’якою і прозорою. Перемішати раз або двічі під час варіння.
- Додати сіль, перець і сухарі.
- Покласти цвітну капусту в іншу каструлю, полити приготованим соусом і посипати сиром.
- Нагрівати на повній потужності 3—4 хв, поки сир не розплавиться, а капуста повністю не прогріється.