X
    Категорії: Птиця

Тушкована качка

Інгредієнти:

  • 1 качка,
  • 150 г води,
  • 2 склянки бульйону,
  • ½ лаврового листа,
  • 1—2 гвоздики,
  • 250 г негіркої ріпчастої цибулі,
  • 1 яблуко,
  • 40 г маргарину,
  • 30 г борошна.

Спосіб приготування:

  1. Підготовлену тушку качки посолити і залити киплячою водою й киплячим бульйоном зі спеціями.
  2. Скибочки цибулі та яблук обсмажити в розпеченому маргарині. Посипати борошном і залити рідиною від уже готової качки. За бажанням додати трохи білого вина або лимонного соку.
  3. Качку можна залити соусом або подати соус окремо. При тушкуванні можна використовувати різні коріння.