Інгредієнти:
- 150 г моркви,
- 50 г селери,
- 50 г капусти,
- 50 г цибулі-порею,
- 50 г зеленої квасолі,
- 50 г картоплі,
- 50 г помідорів,
- 50 г буряка,
- 120 г олії,
- 100 г кашкавалу,
- 25 г борошна,
- 20 г томата-пюре,
- 200 г кислого молока,
- 2 яйця,
- чорний перець,
- червоний перець,
- петрушка.
Спосіб приготування:
- Очищені й обмиті (помідори — без шкірочки і насіння) овочі нарізати дрібними шматочками, залити водою і поставити на вогонь. Буряк слід варити окремо, якщо не бажано, аби борщ забарвився у його колір. Квашену капусту припустити окремо і покласти після картоплі. Буряк додати в останній момент.
- Спасерувати на олії цибулю, борошно, червоний перець і томат-пюре й додати в борщ.
- Посолити борщ за смаком і заправити кислим молоком і яйцями. Посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки, чорним перцем і додати кислоти за смаком.
- Подати до столу гарячим. До борщу на окремій тарілці подати тертий кашкавал.