Інгредієнти:
- 3 помідори,
- 2 столові ложки оливкової олії,
- 2 чайних ложки видавленого часнику,
- 1 чайна ложка солі,
- 1/2 чайної ложки меленого перцю,
- 2 щіпки цукру,
- 6 шматків хрусткого хліба,
- 3 столові ложки вершкового масла, розтопити,
- 50 г тертого сиру (Пармезан),
- 60 г козячого сиру,
- 2 столові ложки рубаної зелені (базилік, петрушка, розмарин),
- 3 столові ложки бальзамічного оцту.
Спосіб приготування:
- Духовку нагрійте до 230 градусів. Деко застелити фольгою. Наріжте помідори і викладіть їх на фольгу. У мисочці збийте оливкову олію, часник, сіль, перець і цукор. Побризкайте цією сумішшю помідори. Випікайте протягом 20-25 хвилин.
- У цей час нагрійте сковороду на середньому вогні. Розтопіть вершкове масло і обсмажте кожен шматок хліба з обох сторін.
- На розпечену скороводу висипте тертий пармезан і готуйте до хрусткої коричневої скориночки. Зніміть з вогню і наламайте.
- На кожен хліб нанесіть шар козячого сиру, зверху викладіть 2-3 кола помідора, присипте зеленню. Збризніть оцтом і прикрасьте хрустким пармезаном.