X
    Категорії: Супи

Юшка з миня, або судака, або кликача

Інгредієнти:

  • 400 г миня, або судака, або кликача,
  • 10 г вершкового масла,
  • 1 морквина,
  • 1/4 лимона,
  • зелень петрушки і кропу,
  • 2 л, рибного бульйону.

Спосіб приготування:

  1. Варити бульйон із дрібної риби як звичайно. Порційні підготовлені шматки риби варити в невеликій кількості рибного бульйону, періодично знімаючи піну. Бульйон, отриманий при варінні риби, додати в юшку. Моркву, нашатковану соломкою, пасерувати на вершковому маслі й додати в готову юшку. Подаючи до столу, в бульйон покласти рибу.
  2. Окремо подати лимон і дрібно нарізану зелень. Можна подати розтягаї.