Рецепт № 1
Інгредієнти:
- 350 г хліба,
- 200 г м’яса курчати,
- 60 г майонезу,
- 10 зелених маслин,
- зелень петрушки.
Спосіб приготування:
- Зварити курча, відділити кістки і шкіру, а м’ясо дрібно, нарізати й змішати з майонезом.
- Нарізати хліб скибочками будь-якої форми і нанести на них не дуже товстий шар приготованої суміші.
- Кожний бутерброд прикрасити дрібно нарізаною петрушкою.
Рецепт № 2
Інгредієнти:
- 350 г хліба,
- 200 е м’яса птиці,
- 50 г вершкового масла,
- 20 г вершків,
- 10 г каперсів,
- чорний перець.
Спосіб приготування:
- Зварити птицю, відділити кістки й шкіру, а м’ясо 2—3 рази пропустити крізь м’ясорубку; додати вершки, свіже масло, сіль за смаком і, за бажанням, чорний перець.
- Суміш добре перемішати й нанести на скибочки хліба.
- Кожну скибочку можна прикрасити каперсом, маслиною, буряком тощо.