Інгредієнти:
- 1 кг картоплі,
- 100-150 г будь-якого твердого сиру,
- 1 пучок кропу,
- сіль, перець.
Для тіста:
- 1 яйце, 150 мл. кефіру + 1 ст. л. сметани,
- 50 г. вершкового масла (розтопити),
- 0,5 ч.л.солі,
- 450 г борошна.
Спосіб приготування:
- Картоплю відварити з сіллю і зробити пюре.
- Сир натерти на тертці і поєднати з ГАРЯЧИМ пюре.
- Поперчити, додати дрібно нарізаний кріп, перемішати.
- З’єднати всі інгредієнти для тіста.
- Для чебуреків тісто розкачувати дуже тонко на присипаному
борошном столі. - Смажити на олії, як зазвичай при смаженні чебуреків!