X

Фаршировані кабачки

Інгредієнти:

  • 1 великий кабачок або два малі,
  • 250 г змеленої яловичини,
  • 2 склянки відвареного рису,
  • 1 яйце,
  • 1 цибулина,
  • 1 морквина,
  • 3 помідори,
  • сіль,
  • масло або олія.

Спосіб приготування:

  1. Кабачок (може бути цукіні) помити, витерти, розрізати навпіл. Вийняти м’якуш.
  2. М’ясо вимішати з відвареним рисом, дрібно порізаною цибулею, яйцем. Моркву потерти на тертці і потушкувати на олії. Додати до фаршу. Фарш посолити поперчити.
  3. Кабачок наповнити фаршем, покласти у термостійку посудину. Зверху викласти помідори, скропити топленим маслом або олією і випікати приблизно 40 хвилин при температурі 180 °С, увесь час поливаючи соком, який утворився.