X

Хот-пот («Гарячий горщик»)

Хот-пот («Гарячий горщик»)

Інгредієнти:

  • 150 г м’яса,
  • 150 г картоплі,
  • 150 г моркви,
  • 100 г ріпчастої цибулі,
  • 10 г вершкового масла,
  • перець горошком,
  • лист лавровий.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо заливають водою в такій кількості, щоб тільки покрити його, кладуть спеції, солять і варять під кришкою на слабкому вогні до готовності.
  2. Вийнявши м’ясо, кладуть у відвар дрібно нашатковану моркву.
  3. Стушкувавши її до напівготовності, кладуть нарізану кубиками картоплю і нашатковану цибулю і продовжують тушкувати до м’якості.
  4. Овочі разом із соусом перетворюють на пюре.
  5. М’ясо нарізають скибками і подають з гарніром із пюре, поливши розтопленим маслом і посипавши зеленню петрушки.