Інгредієнти:
- 150 г м’яса,
- 150 г картоплі,
- 150 г моркви,
- 100 г ріпчастої цибулі,
- 10 г вершкового масла,
- перець горошком,
- лист лавровий.
Спосіб приготування:
- М’ясо заливають водою в такій кількості, щоб тільки покрити його, кладуть спеції, солять і варять під кришкою на слабкому вогні до готовності.
- Вийнявши м’ясо, кладуть у відвар дрібно нашатковану моркву.
- Стушкувавши її до напівготовності, кладуть нарізану кубиками картоплю і нашатковану цибулю і продовжують тушкувати до м’якості.
- Овочі разом із соусом перетворюють на пюре.
- М’ясо нарізають скибками і подають з гарніром із пюре, поливши розтопленим маслом і посипавши зеленню петрушки.