Інгредієнти:
- Печериці свіжі – 300 г,
- цибуля (великий) – 1 цибулина,
- помідори – 4 шт,
- перець болгарський 2 шт,
- масло олівковоеБазілік (свіжий) – 1 пучок,
- сіль (і перець) – на смак.
Спосіб приготування:
- Шампіньйони і цибулю очистіть, наріжте.
- Помідори і перець наріжте часточками.
- У великій сковороді розігрійте оливкову олію, просмажте цибулю, потім додайте гриби і помідори і перець.
- Зменшіть вогонь і тушкуйте хвилин 20 під кришкою, не забуваючи помішувати.
- В кінці приготування посоліть, поперчіть, додайте базилік і перемішайте.
- Таке рагу можна подавати з рисом або макаронами, посипавши зверху гаряче блюдо тертим сиром.