X

Гриби тушковані з зеленню

Інгредієнти:

  • 500 г свіжих грибів,
  • 200 г сметани,
  • 1 ст. ложка маргарину,
  • сіль,
  • гвоздика,
  • перець,
  • лавровий лист,
  • зелень петрушки,
  • кріп за смаком,
  • селера.

Спосіб приготування:

  1. Гриби очистити, промити, ошпарити, нарізати дольками, посолити й обсмажити.
  2. Потім скласти в каструлю і залити кип’яченою сметаною.
  3. Пучок зелені (петрушка, кріп або селера) зв’язати, у нього покласти гвоздику, перець горошком, лавровий лист і все скласти у каструлю з грибами.
  4. Тушкувати до готовності.
  5. З готових грибів забрати зелень.