Інгредієнти:
- 2 середніх курячих філе,
- 100 грам кефіру (або 2-3 ложки майонезу),
- 100 грам сиру,
- 2-3 ст.л. крохмалю,
- 1 маленька цибулина (можна без),
- зелень – півпучка кропу і петрушки, можна і без,
- сіль, спеції – за смаком,
- рослинна олія для смаження.
Спосіб приготування:
- Куряче філе нарізаємо кубиками. Сильно дрібнити не треба.
- Сир нарізаємо такими ж кубиками, або меншого розміру.
- Якщо вирішили додати цибулю, то його потрібно дрібно нарізати.
- Додаємо кефір, крохмаль, сіль і спеції
- Солі кладіть менше, ніж зазвичай – сам сир вже “солений”
- Тепер все потрібно перемішати і додати дрібно посічену зелень.
- Смажити потрібно на середньому вогні.
- Можна викладати ложкою як оладки, а можна і так.