Інгредієнти:
- 2 великі скибочки хліба,
- 2 скибочки шинки,
- 2 скибочки сиру на Ваш смак,
- 4 листочка базиліка,
- паприка,
- сіль,
- перець за смаком.
Спосіб приготування:
- Викладаємо шар хліба, шар шинки, потім 2 листочка базиліка, посипаємо паприкою, викладаємо сир, що залишився базилік і зверху скибочку хліба. Сіль і перець додайте за смаком, але за рахунок смаків сиру та шинки, в цьому немає необхідності.
- Якщо є «Бутербродниця» або вафельниця, то кладемо в неї і добре придавлюємо, обсмажуючи до золотистого кольору. Якщо ні, то кладемо на розжарену без масла сковороду, і трохи придавивши лопаткою, обсмажити до хрусткої скоринки з двох сторін.